Activitats extraescolars

Des de l’AFA de l’escola gestionem l’oferta i organització de les activitats extraescolars. Oferim una variada oferta d’extraescolars que inclouen activitats amb molta tradició (basquet, futbol, natació) i d’altres més innovadores, per tal de tenir una oferta atractiva per a nens i nenes de totes les edats i amb inquietuds diferents.

Consulteu aqui el programa d’extraescolars d’aquest curs: Extraescolars AFA Josep Tarradellas Curs 2023-2024

A continuació, trobareu documents importants per a la gestió de les extraescolars dels vostres fills i filles:

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ACTUALS

Anglès

Art Attack

Balls

Bàsquet

Escacs

Futbol

Multiactivitat

Multiesport

Patinatge

Piscina

Rítmica

Robótica

Taekowndo

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Quan comencen les inscripcions?
Les inscripcions s’inicien a finals del mes de juliol de curs anterior.

Qui pot fer la inscripció?
Qualsevol soci de l’AFA que estigui al corrent de pagaments i amb totes les dades informades (compte bancari, targeta sanitària dels infants, email de contacte). Per poder gaudir de les activitats extraescolars cal ser soci de l’AFA, aquelles inscripcions de les famílies que no siguin sòcies abans del dia de començament de l’activitat seran esborrades.

Com puc accedir?
Entra a l’apartat de “Gestió d’extraescolars”. Un cop aquí us demanarà un usuari i una contrasenya. Si necessiteu ajuda, podeu consultar aquestes instruccions.

La inscripció només es pot fer on-line?
Les inscripcions a les activitats extraescolars són totes on-line, seguint la filosofia ecològica i sostenible de l’escola. Les famílies que no tinguin accés a internet podran fer la inscripció directament a l’AFA al Setembre.

Puc fer la inscripció on-line a qualsevol extraescolar?
Pots inscriure als teus fills on-line a qualsevol de les extraescolars oferides, menys a l’activitat d’anglès, la inscripció de la qual s’ha de fer directament a través de l’empresa que la gestiona, BeKith.

La inscripció on-line és definitiva?
Si, però en cas que hi hagin més inscrits a una activitat que el seu aforament caldrà fer un sorteig per configurar la llista d’espera. Aquest sorteig es farà la darrera setmana de setembre. Recordeu que per que siguin definitives caldrà ser soci de l’AFA.

Es pot fer la gestió on-line durant tot el curs?
No, aquest sistema només estarà actiu durant el primer període d’inscripcions. La resta de l’any heu d’enviar un email a extraescolars.tarradellasafa@gmail.com

He de canviar el número de compte bancari, ho puc fer on-line?
No. Si necessites fer un canvi de compte bancari escriu un email a extraescolars.tarradellasafa@gmail.com

Com puc saber si realment el meu fill està inscrit?
Durant tot l’any es podrà entrar al sistema i consultar tant les inscripcions dels teus fills i filles, com els pagaments realitzats. Quan s’acabi el primer període d’inscripcions, s’envia per email la llista d’inscrits a les activitats. És molt important comprovar que tot està correcte.