Tarraween 2023

Quin gran èxit va ser la 1a edició del TARRAWEEN!!

El passat 31 d’octubre vam celebrar per primera vegada el Tarraween i petits i grans ho van passar d’allò més bé. Va ser una tarda plena de ensurts, diversió i màgia.

Tota l’escola es va emplenar d’elements de Halloween i la castanyada per celebrar aquestes dues tradicions i tots els infants van poder gaudir-ne en diferents espais i propostes pensades per tots.

  • El Cau de les Bruixes, un racó orientat pels més petits de la família però obert a tothom on bruixes i fantasmes van fer seva aparició amb molta màgia de forma fantasmagòricament divertida!!! Vam poder gaudir de manualitats, jocs tradicionals ambientats i fins i tot fer pocions màgiques!
  • Zona del Tarra-Bar on vam poder refrescar-nos i menjar alguna cosa per fer passar la por.
  • Túnel del Terror, només apte pels més agosarats, que van ser molts!! Ningú es volia perdre aquesta atracció on descobrir els éssers més terrorífics i passar una estona de por i riure nerviós.

També vam tenir una coreografia ben divertida i un sorteig final, que va ser el fi per una festa ben divertida.

Volem agrair especialment a totes les famílies que van col·laborar en la organització de tota la festa, a l’escola i a tots i totes els que vau venir amb moltes ganes de passar-ho bé.

Estem segures que serà el primer Tarraween de molts!!! Si voleu deixar la vostra opinió us animem a emplenar aquest formulari

Us deixem aqui fotos i vídeos de la preparació i detalls de la festa. Fins la propera!

 

You may also like...