Benvolgudes famílies de EI3

Benvolgudes famílies dels nous alumnes de EI3, 

Des de l’Ampa us volem donar la benvinguda a l’escola Josep Tarradellas, què és la dels nostres fills i filles, i a partir de ara també la dels vostres. Nosaltres ens sentim molt orgullosos de ser part activa i participativa d’aquesta escola i de representar la veu dels pares i mares i us convidem també a participar de les activitats i tasques que duem a terme. Col·laborem amb l’equip directiu de l’escola per a intentar que el pas dels nostres fills per l’escola els aporti no només coneixements acadèmics, sinó que els ajudi també a créixer com a persones. Moltes de les activitats que es realitzen a l’escola les organitza l’Ampa, o bé hi col·labora; així doncs, quants més pares i mares treballem plegats, més feina podrem fer per als nostres fills i filles. Tant si teniu molta disponibilitat de temps, com si només podeu fer col·laboracions puntuals, tots podeu aportar alguna cosa a l’Ampa, així que us esperem des d’avui mateix per compartir aquest projecte! 

Per fer el carnet de l’AMPA podeu passar per l’AMPA al començament de les classes al setembre o seguint les indicacions següents per fer-lo online: Carnet de soci de l’ampa 2022-2023

La quota, a conseqüència de la situació actual, és de 15€ anuals per família i podreu gaudir de molts beneficis (descomptes en els llibres de text, activitats extraescolars, sorell, algun obsequi) tot l’any.  

Per contactar amb nosaltres, ens trobareu a les oficines de l’Ampa durant el curs escolar i també ens podeu fer arribar un e-mail a la nostra adreça: ampatarradellas@gmail.com, o deixar-nos una nota a la bústia. Recomanem que abans de passar per l’oficina ens envieu un correu electrònic per quedar en una dia i una hora i així assegurar que ens hi trobeu. 

En quant puguem us enviarem tota la informació referent a les activitats extraescolars. De moment, us enviem els enllaços per poder rebre mails de l’AMPA, tenir accés a l’app de l’escola i per poder apuntar als nens i nenes a les activitats extraescolars del curs vinent. Heu de tornar-los signats a l’AMPA al començament de les classes o enviar-los per correu electrònic.

Cessió de dades:

http://www.ampatarradellas.org/wp-content/uploads/2018/09/RGPD_Tarradellas.pdf

SEPA (només necessari en cas de fer extraescolars):

http://www.ampatarradellas.org/wp-content/uploads/2018/09/SEPA.pdf

Però si voleu conèixer tot el que fem i totes les activitats que organitzem, us convidem a visitar la nostra web i les xarxes socials:

twitter: @ampatarradellas
instagram: @ampa_tarradellas

Salutacions

AMPA Escola Josep Tarradellas
JUNTS SEMPRE SUMEM!!!

You may also like...