Carnet de soci de l’AFA 2023-2024

Carnet de soci de l’AFA 2023-2024

Benvolgudes famílies,

Per a totes les famílies que no van poder anar a fer el carnet de soci de l’AFA presencialment, us oferim la possibilitat de fer-ho online del 3 al 7 de juliol.

Per realitzar el carnet, podeu fer una transferència bancària de 15€ amb el *NOM DE LA FAMILIA* com a concepte i enviar-nos el comprovant del pagament per correu.

Compte: ES18 2100 3576 8722 0005 1700.

El carnet és per família, si teniu germans, només cal un pagament de 15€, no un per cadascú, si algú s’equivoca es retornarà en metàl.lic al setembre.

Quan rebem el comprovant de pagament en el correu de l’AFA, us enviarem el carnet per mail. Serà imprescindible estar al corrent de pagaments per tal d’obtenir el carnet de soci.

Tornem a recordar que ser soci de l’AFA és requisit imprescindible per:
– Poder socialitzar els llibres.
– Poder fer activitats extraescolars.

A més a més, contribueix a participar en les moltes activitats que fem tots junts durant tot el curs escolar.

IMPORTANT: Recordeu enviar el comprovant de pagament al correu de l’AFA: tarradellasafa@gmail.com, si no rebem el correu no podrem enviar-vos el carnet

També aquest any estem renovant les autoritzacions de dades personals, per aquest motiu us demanem a tothom omplir el següent paper per tots els fills i filles en fer-vos el carnet. Sis us plau, a l’enviar comprovant, envieu-nos també la cessió de dades de tots els infants: cessiodadesperomplir (1)

Moltes gràcies,

You may also like...