Benvolgudes famílies de EI3

Benvolgudes famílies dels nous alumnes de EI3, 

Des de l’Ampa us volem donar la benvinguda a l’escola Josep Tarradellas, què és la dels nostres fills i filles, i a partir de ara també la dels vostres. Nosaltres ens sentim molt orgullosos de ser part activa i participativa d’aquesta escola i de representar la veu dels pares i mares i us convidem també a participar de les activitats i tasques que duem a terme. Col·laborem amb l’equip directiu de l’escola per a intentar que el pas dels nostres fills per l’escola els aporti no només coneixements acadèmics, sinó que els ajudi també a créixer com a persones. Moltes de les activitats que es realitzen a l’escola les organitza l’Afa, o bé hi col·labora; així doncs, quants més pares i mares treballem plegats, més feina podrem fer per als nostres fills i filles. Tant si teniu molta disponibilitat de temps, com si només podeu fer col·laboracions puntuals, tots podeu aportar alguna cosa a l’Afa, així que us esperem des d’avui mateix per compartir aquest projecte! 

Per fer el carnet de l’Afa podeu passar per l’Afa al començament de les classes al setembre o seguint les indicacions següents per fer-lo online: podeu fer una transferència bancària de 15€ amb el *NOM DE LA FAMILIA* com a concepte i enviar-nos el comprovant del pagament per correu.

Compte: ES18 2100 3576 8722 0005 1700.

El carnet és per família, si teniu germans, només cal un pagament de 15€, no un per cadascú, si algú s’equivoca es retornarà en metàl.lic al setembre.

Quan rebem el comprovant de pagament en el correu de l’AFA, us enviarem el carnet per mail. Serà imprescindible estar al corrent de pagaments per tal d’obtenir el carnet de soci.

Tornem a recordar que ser soci de l’AFA és requisit imprescindible per:
– Poder socialitzar els llibres.
– Poder fer activitats extraescolars.

A més a més, contribueix a participar en les moltes activitats que fem tots junts durant tot el curs escolar.

IMPORTANT: Recordeu enviar el comprovant de pagament al correu de l’AFA: tarradellasafa@gmail.com, si no rebem el correu no podrem enviar-vos el carnet

També aquest any estem renovant les autoritzacions de dades personals, per aquest motiu us demanem a tothom omplir el següent paper per tots els fills i filles en fer-vos el carnet. Sis us plau, a l’enviar comprovant, envieu-nos també la cessió de dades de tots els infants:

Cessió de dades:

cessiodadesperomplir (1)

SEPA (només necessari en cas de fer extraescolars):

http://www.ampatarradellas.org/wp-content/uploads/2018/09/SEPA.pdf

Però si voleu conèixer tot el que fem i totes les activitats que organitzem, us convidem a visitar la nostra web i les xarxes socials:

mail: tarradellasafa@gmail.com
twitter: @afatarradellas
instagram: @afa_tarradellas

Salutacions

AFA Escola Josep Tarradellas
JUNTS SEMPRE SUMEM!!!

You may also like...