7è Mercat d’Intercanvi de Joguines

7è MERCAT D’INTERCANVI DE JOGUINES

Aquest any tornem a participar al mercat d’intercanvi de joguines on la idea és que els infants que han lliurat joguines puguin escollir-ne una altra i, així, se li dóna una segona vida. A més, amb aquest projecte es vol fomentar la solidaritat i el consum responsable.

Aquelles joguines que sobrin seran lliurades a diferents ONG que les distribuiran a d’altres nens i nenes perquè les puguin aprofitar. Per tant, us animem a participar!!

  • S’ha d’escollir una o més joguines o jocs que pugui agradar a un altra nen o nena. Cal que estigui en bon estat i que no hi faltin peces.*
  • Porta la joguina a l’AMPA de l’Escola de els dies 19, 20 i 21 de novembre de 9.05 a 10.00 o de 16.35 a 17.30 hores i el dia 23 de novembre de 16.35 a 17.30 hores.
  • Cada infant que porti una o més joguines rebrà un tiquet. No s’ha de perdre! Aquest tiquet es podrà bescanviar aquest tiquet per la joguina que escullis el dia del mercat, que es celebrarà el dia 1 de desembre de 11 a 13h a la plaça de Catalunya.
  • Aquest any de nou, si voleu, podeu deixar joguines a la caixa que deixarem al vestíbul de l’escola, sense rebre tiquet a canvi i sense necessitat de fer cues.

*Caldran joguines per a nens i nenes de totes les edats: les de quan éreu nadons serviran als infants de les escoles bressol, les joguines i jocs dels vostres germans i germanes grans, també les podeu portar!

AJUDEU-NOS A QUE TOTS ELS NENS TINGUIN UN SOMRIURE AQUEST NADAL! US HI ESPEREM A TOTS!

You may also like...

Deixa un comentari