Festa Final de Curs

Festa Final de Curs
Benvolgudes famílies,

El fi de curs ja està aquí i, per celebrar l’arribada de les ben merescudes vacances, us convidem a tots i totes a gaudir de la festa que ha preparat l’AMPA per a tots els nens i nenes del TARRA.

Hi haurà inflables, bombolles de sabó, jocs gegants, etc.!!!🥳🥳🥳

La comissió de Carnaval del TARRA s’encarregarà de les begudes i entrepans durant la festa!!! Aquest any ens estan preparant moltes sorpreses!!!, la festa s’allargarà fins que el cos aguanti!! 🎉🎉🎉 Prepara’t per sopar al Tarra!

Us esperem al pati de l’escola. No hi podeu faltar!!

Divendres 21 de juny a les 18,30 hores.

El Dimecres a la tarda els nens sortiran amb una polsera que hauran de portar posada en dia de la festa. Amb la polsera podran pujar als inflables. Si teniu un amiguet, cosí, etc. que vulgui venir a la festa, només haurà de passar i agafar la seva polsera per 1 € a la taquilla corresponent dins del pati.

You may also like...

Deixa un comentari